Αναζήτηση

Πολιτικη Επιστροφων

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Η διαδικασία είναι απλή.
Απλώς ακολούθησε τα παρακάτω βήματα ή κάλεσέ μας στο 210 96 55 119 για να σε βοηθήσουμε.

(Δευτέρα ως Παρασκευή: 10:00 - 17:00)

BHMA 1ο

Αν έχεις πραγματοποιήσει παραγγελία ως επισκέπτης ή τηλεφωνικά, κάλεσέ μας για να σε καθοδηγήσουμε. Αν έχεις κάνει παραγγελία ως χρήστης, πήγαινε στην ενότητα "ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ" μέσα στο Λογαριασμό σου.  Δίπλα από την παραγγελία που επιθυμείς να επιστρέψεις, πάτησε στην "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ".

BHMA 2ο

Επέλεξε το ειδος που θέλεις να επιστρέψεις άλλαζοντας την ποσότητα από 0 στην ποσότητα επιστροφής. Στην συνέχεια επέλεξε την "Αιτία Επιστροφής"  και την "Δράση Επιστροφής". Στο πεδίο «ΣΧΟΛΙΑ» σημείωσε το νέο κωδικό προϊόντος που επιθυμείς προς αντικατάσταση (και το μέγεθος ή χρώμα εφόσον απαιτείται). Τέλος, πάτησε στην επιλογή «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ».

BHMA 3ο

Συσκεύασε το δέμα σου με ασφάλεια και ακριβώς όπως το παρέλαβες (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια). Τοποθέτησε μέσα στο δέμα και τη φόρμα επιστροφής (κίτρινο έντυπο) που παρέλαβες μαζί με τα προϊόντα σου, έχοντας επιλέξει το αντίστοιχο τετράγωνο κουτάκι αριστερά από το αντίστοιχο προϊόν που επιστρέφεις και στην συνέχεια τοποθέτησε έξω από το δέμα και την ετικέττα επιστροφής.

BHMA 4ο

Επικοινώνησε με το υποκατάστημα της ACS Courier που σε εξυπηρετεί για να παραδώσεις το δέμα ή να παραληφθεί από το χώρο σου. Η διεύθυνση αποστολής των επιστροφών είναι «Cotton Bank IKE, οδός Αιγαίου, Κορωπί Αττικής, ΤΚ 19400». Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί μας τηλεφωνικά. Όταν το δέμα που επιστρέφεις φθάσει στην αποθήκη μας, θα ελεγχθεί και θα σε ενημερώσουμε για τη διαδικασία αντικατάστασης. Για όλα τα στάδια της επιστροφής θα σας ενημερώνουμε με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ

Για την πρώτη σου επιστροφή και αντικατάσταση εφόσον πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τα έξοδα των μεταφορικών είναι δωρεάν μέσω ACS Courier. Σε περίπτωση που η επιστροφή πραγματοποιηθεί μετά τις 14 ημέρες, αναλαμβάνεις εσύ τα μεταφορικά έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει δεκτή μία επιστροφή δεν πρέπει να έχουν περάσει 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Η δωρεάν επιστροφή και αντικατάσταση εντός 14 ημερών είναι υπηρεσία η οποία παρέχεται μόνο σε ρούχα &  παπούτσια.

Μπορείς να κάνεις αντικατάσταση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε ενδιαφέρει από το site. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσεις όποτε θελήσεις σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για τα εξής: εσώρουχα, μαγιό, κάλτσες. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση και συγκεκριμένα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να μην διαθέτουν φθορές και ελαττώματα, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι, τα ρούχα-αξεσουάρ να βρίσκονται μέσα στην αρχική σακούλα τους σε άριστη κατάσταση, τα παπούτσια να βρίσκονται στο αρχικό κουτί τους σε άριστη κατάσταση.

Welcome

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό της cottonbank για
αποκλειστικές προσφορές και πολλά άλλα
+
10% ΕΚΠΤΩΣΗ
στην επόμενη σας παραγγελία μόνο για online αγορές

XΌχι ευχαριστώ. Δεν μου αρέσουν οι εκπτώσεις

Ισχύει μόνο για νέες εγγραφές και η προσφορά θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Τα στοιχεία σας είναι ασφαλής μαζί μας, πολιτική ασφαλείας και απορρήτου