ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Αναζήτηση
Back to All Blog Posts

The Brands of Cotton Bank.

The Brands of Cotton Bank.

COTTON BANK

Η Cotton Bank, μια ανερχόμενη εταιρία στον χώρο του ρουχισμού έχει πολλά να προσφέρει στο ανδρικό ρούχο. Με άνετο, casual αλλά ταυτόχρονα γεμάτο γούστο στυλ σας δίνει ό,τι χρειάζεστε για την εμφάνιση σας. Battery, Greenwood, Run και Ocean Shark είναι τα τέσσερα βασικά brand μας που μπορούν με σιγουριά να εμπλουτίσουν την συλλογή σας.

Battery-Greenwood

H Battery αλλά και η Greenwood αποτελούν την casual συλλογή μας. Είναι κατάλληλες για μια καθημερινή, άνετη εμφάνιση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα λείπει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την έκφραση μας, το στυλ! Μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν και ότι άλλο χρειαστείτε για το σύνολο σας!

Run

Η Run αποτελεί μια ακόμα casual συλλογή με τη διαφορά ότι τα ρούχα αυτής της συλλογής είναι πιο αθλητικά. Με την Run θα προσθέσετε στην ντουλάπα σας έναν άνετο και αθλητικό αέρα. Έναν αέρα με χαρακτήρα που ταιριάζει σε κάθε άντρα. Αλλά και το κατάλληλο μονόχρωμο μπλουζάκι ή πλεκτό για την εμφάνιση σου.

Ocean Shark

Η τελευταία συλλογή μας είναι κάπως ιδιαίτερη. Προσθέτει ένα άρωμα θάλασσας καθώς είναι εμπνευσμένη από το υγρό στοιχείο και την ζωή στη θάλασσα. Casual και άνετη όπως πάντα όμως πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Πιο ταιριαστή στο καλοκαίρι αλλά και στον χειμώνα με ζεστά και μέσα στη μόδα κομμάτια.

Σχόλια
Γράψε ένα σχόλιο Κλείσιμο Φόρμας Σχολίων