ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Αναζήτηση

Πολιτική Επιστροφών

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Η διαδικασία είναι απλή.
Απλώς ακολούθησε τα παρακάτω βήματα ή κάλεσέ μας στο 210 96 55 119 για να σε βοηθήσουμε.

(Δευτέρα ως Παρασκευή: 09:00 - 17:00)

BHMA 1ο

Αν έχεις πραγματοποιήσει παραγγελία ως επισκέπτης ή τηλεφωνικά, κάλεσέ μας για να σε καθοδηγήσουμε. Αν έχεις κάνει παραγγελία ως χρήστης, πήγαινε στην ενότητα "ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ" μέσα στο Λογαριασμό σου.  Δίπλα από την παραγγελία που επιθυμείς να επιστρέψεις, πάτησε στην "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ".

BHMA 2ο

Επέλεξε το ειδος που θέλεις να επιστρέψεις αλλάζοντας την ποσότητα από 0 στην ποσότητα επιστροφής. Στην συνέχεια επέλεξε την "Αιτία Επιστροφής"  και την "Δράση Επιστροφής". Στο πεδίο «ΣΧΟΛΙΑ» σημείωσε το νέο κωδικό προϊόντος που επιθυμείς προς αντικατάσταση (και το μέγεθος ή χρώμα εφόσον απαιτείται). Τέλος, πάτησε στην επιλογή «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ».

BHMA 3ο

Συσκεύασε το δέμα σου με ασφάλεια και ακριβώς όπως το παρέλαβες (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια). Τοποθέτησε μέσα στο δέμα και τη φόρμα επιστροφής (κίτρινο έντυπο) που παρέλαβες μαζί με τα προϊόντα σου, έχοντας επιλέξει το αντίστοιχο τετράγωνο κουτάκι αριστερά από το αντίστοιχο προϊόν που επιστρέφεις και στην συνέχεια τοποθέτησε έξω από το δέμα και την ετικέττα επιστροφής.

BHMA 4ο

Επικοινώνησε με το υποκατάστημα της ACS Courier που σε εξυπηρετεί για να παραδώσεις το δέμα ή να παραληφθεί από το χώρο σου. Η διεύθυνση αποστολής των επιστροφών είναι «Cotton Bank IKE, οδός Αιγαίου, Κορωπί Αττικής, ΤΚ 19442». Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί μας τηλεφωνικά. Όταν το δέμα που επιστρέφεις φθάσει στην αποθήκη μας, θα ελεγχθεί και θα σε ενημερώσουμε για τη διαδικασία αντικατάστασης. Για όλα τα στάδια της επιστροφής θα σας ενημερώνουμε με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Στην cottonbank.gr έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τονίζουμε ότι η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Το προϊόν που θα επιστραφεί, θα πρέπει να συνοδεύεται με το δελτίο επιστροφής - αλλαγής προϊόντων και την απόδειξη λιανικής πώλησης που εσωκλείεται μέσα στην συσκευασία που παραλάβατε, επιλέγοντας την επιλογή "επιστροφή χρημάτων".

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει μέσα στο έντυπο επιστροφής-αλλαγής προϊόντων. Στην επιστροφή χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Η κατάθεση του ποσού θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρέφοντος προϊόντος.

Τα έξοδα επιστροφής για αποστολές στη Κύπρο επιβαρύνουν το παραλήπτη. Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Η φόρμα επιστροφής βρίσκεται εδώ όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε και να την τυπώσετε.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε τα χρήματά σας θα πρέπει:

- Η ημερομηνία παραλαβής της πρώτης σας παραγγελίας να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.

- Το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. Η εσωτερική συσκευασία (κούτα) θα πρέπει πάντα να είναι επαρκώς προστατευμένη. Σε περίπτωση φθοράς της εξωτερικής δικής μας προστατευτικής σακούλας μπορείται να χρησιμοποήσετε μια της δικής σας επιλογής.

- Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά τη παραλαβή του από εσάς.

- Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια και bracode).

- Να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη ή τιμολόγιο, δελτίο επιστροφής-αλλαγής προϊόντων). Προσοχή!! Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη και η έκδοση δέλτιου αποστολής.

- Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου σε εμάς courier και η αποστολή γίνεται προς:

COTTON BANK IKE
ΑΙΓΑΙΟΥ , ΒΑΡΗ , 19442
ΤΗΛ. 210 9655119

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ
- Αλλαγή στο χρώμα ή μέγεθος: τότε η πρώτη επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής & επιστροφής.

- Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους: η πρώτη επαναποστολή του δέματος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής & επιστροφής.

- Σφάλμα της εταιρείας: τα μεταφορικά επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία ανεξαρτήτου του αρχικού ύψους της παραγγελίας σας.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
- Η ημερομηνία παραλαβής της πρώτης σας παραγγελίας να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.

- Το προϊόν να βρίσκετε σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. Η εσωτερική συσκευασία (κούτα) θα πρέπει πάντα να είναι επαρκώς προστατευμένη. Σε περίπτωση φθοράς της εξωτερικής δικής μας προστατευτικής σακούλας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δική σας επιλογής.

- Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή του από εσάς.

- Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια και barcode).

- Να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη ή τιμολόγιο, δελτίο επιστροφής-αλλαγής προϊόντων). Προσοχή!! Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη και η έκδοση δελτίου αποστολής.

- Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται με τις τρέχουσες τιμές. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

- Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πάντα με εμάς courier και η αποστολή γίνεται προς:

COTTON BANK IKE
ΑΙΓΑΙΟΥ , ΒΑΡΗ , 19442
ΤΗΛ. 210 9655119


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία, πριν την παράδοση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά η αγορά σας.

Μετά την παράδοση δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε ωστόσο να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, που αναλύεται παραπάνω.